Kilparyhmät

Kilparyhmissä harjoittelu on harraste- ja harrastekilparyhmiä tavoitteellisempaa ja harjoitusmäärät suurempia. Kilpatelinevoimistelu on vaativa ja haastava laji, jossa harjoitusmäärät nousevat jo nuorena suhteellisen korkeiksi. Kilparyhmissä voimistelevalta vaaditaankin sitoutumista määrätietoiseen harjoitteluun ja intoa kilpailemiseen. 

KyVo telinevoimistelussa on kevätkaudesta 2021 lähtien kuusi esikilpa- ja kilparyhmää. Lisäksi kilpailuihin voi osallistua harrastekilparyhmän voimistelijoita.

Kilparyhmät

MINIT

Mineissä harjoittelevat kaikista pienimmät esikilpataipaleensa aloittavat tytöt. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2017-2016 ja harjoittelevat kerran viikossa. Ryhmässä on kahdeksan innokasta voimistelijaa. 

Minejä valmentaa Maija.

ESIKOT 

Esikot ovat kilparyhmä, jossa kaikki kisaavat Starassa ja syksyllä 2021 osa pääsee jo B-luokkaan. Esikot harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä voimistelee kymmenen tyttöä, jotka ovat syntyneet vuosina 2014-2015. 

Esikoita valmentavat Maija, Susanna ja Lisett. 

KISSANKELLOT

Kissankelloissa voimistelee seitsemän tyttöä. Heillä on voimisteluharjoitukset kolme kertaa viikossa. Kissankellot kilpailevat B-luokassa, josta osalla voimistelijoista on jo kokemusta ja jossa osa aloittaa kilpataipaleensa. 

Ryhmää valmentavat Johanna, Eveliina, Lisett ja Susanna.

LEINIKIT

Leinikit on seitsemän tytön kilparyhmä. Leinikit-ryhmän voimistelijat kisaavat C- ja D-luokissa. Leinikit treenaavat voimistelusalilla kolme kertaa viikosta. Ryhmää valmentaa Anni.

APILAT

Apilat kilpailevat kilpalinjan ylimmissä luokissa (E ja F), ja myös Apilat voimistelevat kolme kertaa viikossa. Ryhmän valmentajana on Leena.

RUUSUT

Ruusut on kymmenen voimistelijan ryhmä (synt. 2011-2007), joka treenaavat viisi kertaa viikossa (neljä voimistelua + yksi oheistreeni). Ruusut kilpailevat C- , D- ja E-luokissa. Osa Ruusuista on mukana Voimisteluliiton Alueminoreissa (alueellinen valmennusryhmä). 

Ryhmää valmentavat Susanna ja Maria.