Kilparyhmät

Kilparyhmissä harjoittelu on harraste- ja harrastekilparyhmiä tavoitteellisempaa ja harjoitusmäärät suurempia. Kilpatelinevoimistelu on vaativa ja haastava laji, jossa harjoitusmäärät nousevat jo nuorena suhteellisen korkeiksi. Kilparyhmissä voimistelevalta vaaditaankin sitoutumista määrätietoiseen harjoitteluun ja intoa kilpailemiseen. 

KyVo telinevoimistelussa on kevätkaudesta 2021 lähtien kuusi esikilpa- ja kilparyhmää. Lisäksi kilpailuihin voi osallistua harrastekilparyhmän voimistelijoita.

Kilparyhmät

MINIT

Mineissä harjoittelevat kaikista pienimmät esikilpataipaleensa aloittavat tytöt. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2017-2016 ja harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä on kahdeksan innokasta voimistelijaa. 

Ryhmässä voimistelevat Vilma, Venla, Elsa, Elvi, Riina, Senni, Hertta ja Minttu (puuttuu kuvasta).

Minejä valmentaa Susanna. 

ESIKOT 

Esikot ovat kilparyhmä, jossa kaikki kisaavat Starassa ja syksyllä 2021 osa pääsee jo B-luokkaan. Esikot harjoittelevat kolme kertaa viikossa. Ryhmässä voimistelee yksitoista tyttöä, jotka ovat syntyneet vuosina 2014-2015. 

Ryhmässä voimistelevat Hilda, Olivia E., Olivia S., Eini, Anni, Senni, Saana, Anni, Seea, Annabella ja Ninni (puuttuu kuvasta).

Esikoita valmentavat Maija, Lisett, Noora, Linda ja Ellen. 

KISSANKELLOT

Kissankelloissa voimistelee kahdeksan tyttöä. Heillä on voimisteluharjoitukset kolme kertaa viikossa. Kissankellot kilpailevat B- C- luokissa.

Ryhmässä voimistelevat Viivi, Mirella, Siiri, Ruusu, Emma, Sara, Isella ja Amalia.

Ryhmää valmentavat Johanna, Eveliina, Lisett ja Susanna.

LEINIKIT

Leinikit on kahdeksan tytön kilparyhmä. Leinikit-ryhmän voimistelijat kisaavat C- ja D-luokissa. Leinikit treenaavat voimistelusalilla kolme kertaa viikosta. 

Ryhmässä voimistelevat Veera, Siiri M., Siiri N., Liv, Eveliina, Minttu, Maija ja Peppi (puuttuu kuvasta).

Ryhmää valmentaa Anni.

APILAT

Apilat kilpailevat kilpalinjan ylimmissä luokissa (E ja F), ja myös Apilat voimistelevat kolme kertaa viikossa. 

Ryhmässä voimistelevat Eveliina, Noora, Maija, Fanni, Eliina ja Miina.

Ryhmän valmentajana on Leena.

RUUSUT

Ruusut on kymmenen voimistelijan ryhmä (synt. 2011-2007), joka treenaa neljä kertaa viikossa. Ruusut kilpailevat C- , D- ja E-luokissa. Osa Ruusuista on mukana Voimisteluliiton Alueminoreissa (alueellinen valmennusryhmä). 

Ryhmässä voimistelevat Saaga, Sara, Viivi, Roosa, Essi, Viena, Anni, Selma, Iida ja Nanna.

Ryhmää valmentavat Susanna ja Maria.