Kilparyhmät

Kilparyhmissä harjoittelu on harrasteryhmiä tavoitteellisempaa ja harjoitusmäärät suurempia. Kilpatelinevoimistelu on vaativa ja haastava laji, jossa harjoitusmäärät nousevat jo nuorena suhteellisen korkeiksi. Kilparyhmissä voimistelevalta vaaditaankin sitoutumista määrätietoiseen harjoiteluun ja intoa kilpailemiseen. 

Kilparyhmät

KyVo telinevoimistelussa on kevätkaudesta 2021 lähtien kuusi esikilpa- ja kilparyhmää. Lisäksi kilpailuihin voi osallistua harrastekilparyhmän voimistelijoita.


MINIT

Mineissä harjoittelevat kaikista pienimmät esikilpataipaleensa aloittavat tytöt. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2017-2016 ja harjoittelevat kerran viikossa. Minit menevät Staraan, kunhan vähän vielä kasvavat..

ESIKOT 

Esikot ovat kilparyhmä, jossa kaikki kisaavat Starassa ja syksyllä 2021 osa pääsee jo B-luokkaan. Esikot harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä ollaan käyty jo ahkerasti läpi pronssi- ja hopeamerkkiä. Ryhmässä voimistelee 9 tyttöä, jotka ovat syntyneet vuosina 2014-2015. Esikoita valmentavat Maija, Susanna ja Lisett. 


KISSANKELLOT

Kissankelloissa voimistelee 9 tyttöä. Heillä on voimisteluharjoitukset kolme kertaa viikossa ja heillä on myös mahdollisuus halutessaan osallistua oheistreeneihin (mm. tanssi, uinti, voima) kerran viikossa. Kissankellot kilpailevat B-luokassa, josta osalla voimistelijoista on jo kokemusta ja jossa osa aloittaa kilpataipaleensa. Ryhmää valmentavat Maija, Leena, Susanna ja Lisett.


LEINIKIT

Leinikit on 8 tytön kilparyhmä, jonka voimistelijat kisaavat C- ja D-luokissa. Leinikeillä on voimisteluharjoitukset kolme kertaa viikossa ja heillä on myös mahdollisuus halutessaan osallistua oheistreeneihin (mm. tanssi, uinti, voima) kerran viikossa. Ryhmää valmentavat Anni ja Noora. 


APILAT

Apilat kilpailevat kilpalinjan ylimmissä luokissa (E ja F).  Myös Apilat voimistelevat kolme kertaa viikossa ja halutessaan osallistuvat oheistreeneihin kerran viikossa. Ryhmän valmentajana on Leena.


RUUSUT

Ruusut on 10 voimistelijan ryhmä (synt. 2011-2007), joka treenaavat viisi kertaa viikossa (neljä voimistelua + yksi oheistreeni). Ruusut kilpailevat C- ja D-luokissa. Ryhmää valmentavat Susanna ja Maria.