Kilparyhmät

Kilparyhmissä harjoittelu on harrasteryhmiä tavoitteellisempaa ja harjoitusmäärät suurempia. Kilpatelinevoimistelu on vaativa ja haastava laji, jossa harjoitusmäärät nousevat jo nuorena suhteellisen korkeiksi. Kilparyhmissä voimistelevalta vaaditaankin sitoutumista määrätietoiseen harjoiteluun ja intoa kilpailemiseen. 

  • Kiinnostaako kilpavoimistelu? Telinevoimistelun eri kilparyhmiin testit tytöille tiistaina 15.12.2020. Vuosina 2014-2016 syntyneiden testit kello 17-18 ja vuonna 2013 ja sitä aikaisemmin syntyneiden testit kello 18:15-19:15. Ilmoittautumiset etukäteen: maijarinta@hotmail.com


Kilparyhmät

KyVo telinevoimistelussa on syyskaudesta 2020 lähtien viisi kilparyhmää. Lisäksi kilpailuihin osallistuu harrastekilparyhmän (Kielot) voimistelijoita.


ESIKOT 

Esikot on pienimpien kilpavoimistelijoiden esikilparyhmä. Esikot harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä voimistelee 8 tyttöä, jotka ovat syntyneet vuosina 2013-2015. Kilpailuihin tytöt menevät, kun ikää tulee 1-2 vuotta lisää. Ryhmää valmentavat Maija, Susanna ja Lisett.


KISSANKELLOT

Kissankellot ovat noin 10 voimistelijan ryhmä, joka treenaavat kolme kertaa viikossa. Kissankellot kilpailevat B-luokassa, josta osalla voimistelijoista on jo kokemusta ja jossa osa aloittaa kilpataipaleensa. Ryhmää valmentavat Maija, Leena, Susanna ja Lisett.


LEINIKIT

Leinikit on kilparyhmä, jonka voimistelijat kisaavat C- ja D-luokissa. Leinikeillä on voimisteluharjoitukset kolme kertaa viikossa ja heillä on myös mahdollisuus halutessaan osallistua oheistreeneihin (mm. tanssi, uinti, voima) kerran viikossa. Ryhmää valmentavat Anni ja Noora. 


APILAT

Apilat kilpailevat kilpalinjan ylimmissä luokissa (E ja F).  Myös Apilat voimistelevat kolme kertaa viikossa ja halutessaan osallistuvat oheistreeneihin kerran viikossa. Ryhmän valmentajana on Leena.


RUUSUT

Ruusut on yhdeksän voimistelijan ryhmä (synt. 2011-2007), joka treenaavat viisi kertaa viikossa (neljä voimistelua + yksi oheistreeni). Ruusut kilpailevat C- ja D-luokissa. Ryhmää valmentavat Susanna ja Maria.