Harrasteryhmät

Harrasteryhmät:

Ryhmä 1: klo 17-18 (telineiden laitto+jumppa)

Ryhmä 2: klo 18-18.50 (jumppa)

Ryhmä 3: klo 18.50-19.50 (jumppa+telineiden keräys)


Harrasteryhmässä telinevoimistelun voi aloittaa 4-vuotiaana tai vanhempana. Mukana on muutama tätä nuorempi lapsi sellaisista perheistä, joissa on tehty pitkään valmennus- ja muuta vapaaehtoistyötä voimistelujaoston hyväksi. Näin varmistetaan vapaaehtoistoiminnan jatkuvuutta tulevaisuudessakin.

Telinevoimistelun harrasteryhmiä on kolme. Kaikki ryhmät harjoittelevat maanantaisin Keskustan koulun salissa.

Kaikki harrasteryhmät ovat tällä hetkellä täynnä, mutta kun kesällä 2020 käyttöön saadaan oma telinesali, voidaan harrastevoimistelutoimintaakin laajentaa.

Jonossa harrasteryhmiin on yli 60 lasta. Tällä hetkellä emme ota jonoon enempää lapsia, vaan keskitymme uuden salin ryhmien ja aikataulujen suunnitteluun niin, että voimme tarjota mahdollisimman monelle lapselle voimistelupaikan.

Ohjeita harrasteryhmäläisille

  • Kausimaksu 50 € maksetaan voimistelujaoston tilille FI41 4727 1020 0130 68. Sisaralennus on 5 €. Kausimaksu maksetaan erikseen sekä syksyltä että keväältä. Kesken kauden lopettaminen ei oikeuta kausimaksun maksamatta jättämiseen.
  • Jos lapsella ei ole omaa tapaturmavakuutusta, hänelle tulee tilata Voimisteluliiton jumppaturva-vakuutus (4 €). Vakuutuksen tilaajat ovat yhteydessä Leenaan (leena.erving(at)gmail.com).
  • Poissaolot: Yksittäisistä poissaoloista ei ole tarpeen tehdä ilmoitusta. Jos lapsi joutuu jostain syystä olemaan pois jumpasta enemmän kuin kaksi peräkkäistä kertaa, mutta paikka ryhmässä halutaan säilyttää, asiasta on ilmoitettava sähköpostitse Maijallle: maijarinta(at)hotmail.com
    Muuten paikka luovutetaan seuraavalle jonottajalle. Harrastuksen lopettamisesta on ilmoitettava Maijalle.
  • Vanhemmat odottavat salin ulkopuolella jumpan ajan. Salissa on suuri joukko lapsia ja tila saadaan paremmin käyttöön, kun salin reunoilla ei ole väkeä.
  • Muita ohjeita voimistelijan vanhemmille