Harrasteryhmät

SYKSYN 2022 RYHMÄT:

Harjoitukset viikot 33-47. Syyslomaviikolla 42 ei ole harjoituksia.

Naperoryhmä, 3-4-vuotiaat

Naperoryhmä on tarkoitettu 3-4-vuotiaille lapsille, jotka pärjäävät jumppatunnilla jo ilman omaa huoltajaansa. Ryhmässä mennään läpi voimisteluun liittyviä perusasioita. Ryhmässä hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja liikutaan monipuolisesti.
Harjoitukset ovat
maanantaisin klo 16.45-17.30
tai
sunnuntaisin klo 12.30-13.15 (huom muuttunut aika viime keväästä!)

Vauhtiryhmä, 5-6-vuotiaat

Vauhtiryhmä on tarkoitettu 5-6-vuotiaille lapsille, jotka pärjäävät voimistelutunnilla jo ilman omaa huoltajaansa. Ryhmässä mennään läpi voimisteluun liittyviä perusasioita. Ryhmässä hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja liikutaan monipuolisesti.
Harjoitukset ovat maanantaisin klo 16.30-17.30
tai
tiistaisin klo 17.00-18.00

Temppuryhmä, 7-9-vuotiaat

Temppuryhmä on tarkoitettu 7-9-vuotiaille lapsille. Ryhmässä mennään läpi voimisteluun liittyviä perusasioita ja edetään taitotasojen mukaan. Ryhmässä hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja liikutaan monipuolisesti.
Tämän ryhmän harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.00-19.00
tai
sunnuntaisin klo 16.30-17.30

Taitoryhmä, tytöt, 9-13-vuotiaat

Taitoryhmä on tarkoitettu 9-13 vuotiaille tytöille, joilta löytyy jo ennestään voimistelutaustaa. Ryhmässä mennään läpi voimisteluun liittyviä perusasioita ja edetään taitotasojen mukaan. Ryhmässä hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja liikutaan monipuolisesti. Ryhmä harjoittelee 1,5 tuntia viikossa.
Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.00-19.30.

Pojat, 9-12-vuotiaat- PERUTTU!

Pojille suunnattu jatkoryhmä, joka on tarkoitettu 9-12-vuotiaille. Ryhmässä mennään läpi voimisteluun liittyviä perusasioita ja edetään taitotasojen mukaan. Ryhmässä hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja liikutaan monipuolisesti.
Tämän ryhmän aika on tiistaisin klo 18.30-19.45.

Voltti-ja vauhtiryhmä 7-10 vuotiaat tytöt ja pojat

Voltti-ja vauhtiryhmässä temppuillaan ja opitaan uusia liikkeitä. Tehdään pyramideja, harjoitellaan parkouria ja telinevoimistelua monipuolisesti.
Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16.00-17.00.

Aikuisten telinevoimistelu, alkeis- ja jatkoryhmät

Tunnit ovat suunnattuja kaikille yli 16-vuotiaille, yläikärajaa ei ole. Tunneilla tehdään lämmittely, joka sisältää voimaharjoittelun ja venyttelyn. Tämän jälkeen harjoitellaan erilaisia liikkeitä telinevoimistelutelineillä.

Alkeisryhmään osallistujilla tarvitse olla aiempaa telinevoimistelutaustaa vaan tunti muokataan kaikille sopivaksi. Jatkoryhmä sopii niille, joilla on jo vähän pohjaa voimistelusta ja jotka haluavat haastavampia liikkeitä.

Alkeisryhmä:
tiistai klo 19.30-20.30

Jatkoryhmä:
keskiviikko klo 19.45-21.00

HINNAT:

Lasten ryhmät/ kausi:

45 min: 70 €
60 min: 80 €
Pojat jatkoryhmä 75 min: 90 €
Tytöt taitoryhmä 900 min: 100 €

Aikuisten harrasteryhmät : 90 €

- Kausimaksun hintaan kuuluu ohjattu tunti ja vakuutus harrastajille

INFO

  • Kaikki voimistelun tunnit pidetään Keskustan ala-asteen salissa, joka on remontoitu pysyväksi telinesaliksi. Auto kannattaa jättää Areenan parkkipaikalle ja siirtyä siitä siirtyä ala-asteen saliin.
  • Poissaolot: Yksittäisistä poissaoloista ei ole tarpeen tehdä ilmoitusta. Pidemmistä poissaoloista voi olla yhteydessä maijarinta(a)hotmail.com
  • Vanhemmat odottavat salin ulkopuolella jumpan ajan. Salissa on suuri joukko lapsia ja tila saadaan paremmin käyttöön, kun salin reunoilla ei ole väkeä.
  • Jokaiseen kauteen ilmoittaudutaan myclubin kautta erikseen. Hinta on aina yhdelle kaudelle (kevät, kesä tai syksy). Ryhmään ilmoittauduttuaan on 1 kerta mahdollista kokeilla, jonka jälkeen ilmoittautumisensa voi vielä perua sähköpostilla: maijarinta(a)hotmail.com. Jos ilmoittautumistaan ei peru, niin silloin lasku on aiheellinen.
  • Syksyn laskun eräpäivissä on viikko 35. Ensimmäiseen maksumuistutukseen ei vielä tule lisäkulua, mutta seuraaviin tulee aina 5 € muistutusmaksu.

  • Ryhmiin pitää olla vähintään 6 ilmoittautumista, että ryhmä toteutuu.

  • Varusteiksi riittää normaalit sisäliikuntavaatteet (t-paita ja shortsit). Jumpassa ollaan paljain jaloin, tai tossuilla jos tykkää niitä käyttää

  • Seuran tuulipukuja tilataan kerran vuodessa, tilauksesta infotaan sähköpostitse harrastajia (tuulitakin hinta 70 €, housut 40€). Harrasteryhmän tytöille tilataan myös treenipukuja (40 €) noin kerran vuodessa. Treenipuvuista voit olla yhteydessä maijarinta(at)hotmail.com. Nämä tilaukset ovat vapaaehtoisia, eivät pakollisia harrastajille.

  • Muistathan tarkistaa, että yhteystietosi on oikein myclubissa.

  • Muita ohjeita voimistelijan vanhemmille