Harrasteryhmät

Ilmoittautuminen kevään 2024 harrasteryhmiin käynnissä:

https://kyvovoimistelu.myclub.fi/flow/events/public KEVÄÄN 2024 RYHMÄT:

Harjoitukset viikot 3-17. Hiihtolomaviikolla 9 ei ole harjoituksia.

Naperoryhmä, 3-4-vuotiaat

Naperoryhmä on tarkoitettu 3-4-vuotiaille lapsille, jotka pärjäävät jumppatunnilla jo ilman omaa huoltajaansa. Ryhmässä mennään läpi voimisteluun liittyviä perusasioita. Ryhmässä hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja liikutaan monipuolisesti.
Harjoitukset ovat
maanantaisin klo 16.45-17.30
tai
sunnuntaisin klo 13.00-13.45

Vauhtiryhmä, 5-6-vuotiaat

Vauhtiryhmä on tarkoitettu 5-6-vuotiaille lapsille, jotka pärjäävät voimistelutunnilla jo ilman omaa huoltajaansa. Ryhmässä mennään läpi voimisteluun liittyviä perusasioita. Ryhmässä hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja liikutaan monipuolisesti.
Harjoitukset ovat maanantaisin klo 16.30-17.30
tai
tiistaisin klo 17.00-18.00

Temppuryhmä, 7-9-vuotiaat

Temppuryhmä on tarkoitettu 7-9-vuotiaille lapsille. Ryhmässä mennään läpi voimisteluun liittyviä perusasioita ja edetään taitotasojen mukaan. Ryhmässä hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja liikutaan monipuolisesti.
Tämän ryhmän harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.00-19.00
tai
sunnuntaisin klo 16.30-17.30

Taitoryhmä, tytöt, 9-13-vuotiaat

Taitoryhmä on tarkoitettu 9-15 vuotiaille tytöille, joilta löytyy jo ennestään voimistelutaustaa. Ryhmässä mennään läpi voimisteluun liittyviä perusasioita ja edetään taitotasojen mukaan. Ryhmässä hyödynnetään telinevoimistelun telineitä ja liikutaan monipuolisesti. Ryhmä harjoittelee 1,5 tuntia viikossa.
Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.00-19.30.

Aikuisten telinevoimistelu, yhdistetty alkeis- ja jatkoryhmä

Tunnit ovat suunnattuja kaikille yli 16-vuotiaille, yläikärajaa ei ole. Tunneilla tehdään lämmittely, joka sisältää voimaharjoittelun ja venyttelyn. Tämän jälkeen harjoitellaan erilaisia liikkeitä telinevoimistelutelineillä.

keskiviikko klo 18.45-20.00

Vapaavuoro

torstaisin klo 19.30-20.30
Vapaavuoro on tarkoitettu perheille tai yksittäisille voimistelijoille, jotka haluavat omaa treeniaikaa ja temppuilla vapaammin. Salissa on paikalla ohjaaja, mutta ohjattua toimintaa ei ole. Alle 12- vuotiailla pitää olla oma huoltaja mukanaan. Vapaavuorolle ei ole erillistä ilmoittautumista, vaan jokaiselle tunnille on maksu erikseen paikan päällä.

Kertamaksu 3 €/ henkilö, 6 € perhe (max. 2 aikuista ja 3 lasta)

Hinnat:

Lasten ryhmät/ kausi:

45 min: 70 €
60 min: 80 €
Pojat jatkoryhmä 75 min: 90 €
Tytöt taitoryhmä 90 min: 100 €

Aikuisten harrasteryhmät : 90 €

Kausimaksun hintaan kuuluu ohjattu tunti ja vakuutus harrastajille. Vakuutus kattaa harjoituksissa sattuvat vahingot. Vahingon sattuessa ole yhteydessä maijarinta(at)hotmail.com

Info

  • Kaikki voimistelun tunnit pidetään Keskustan ala-asteen salissa, joka on remontoitu pysyväksi telinesaliksi. Auto kannattaa jättää Areenan parkkipaikalle ja siirtyä siitä siirtyä ala-asteen saliin.
  • Poissaolot: Yksittäisistä poissaoloista ei ole tarpeen tehdä ilmoitusta. Pidemmistä poissaoloista voi olla yhteydessä maijarinta(a)hotmail.com
  • Vanhemmat odottavat salin ulkopuolella jumpan ajan. Salissa on suuri joukko lapsia ja tila saadaan paremmin käyttöön, kun salin reunoilla ei ole väkeä.
  • Jokaiseen kauteen ilmoittaudutaan Myclubin kautta erikseen. Hinta on aina yhdelle kaudelle (kevät, kesä tai syksy). Ryhmään ilmoittauduttuaan on 1 kerta mahdollista kokeilla, jonka jälkeen ilmoittautumisensa voi vielä perua sähköpostilla: maijarinta(a)hotmail.com. Jos ilmoittautumistaan ei peru, niin silloin lasku on aiheellinen.
  • Kevään laskun eräpäivissä on viikko 4. Ensimmäiseen maksumuistutukseen ei vielä tule lisäkulua, mutta seuraaviin tulee aina 5 € muistutusmaksu.

  • Ryhmiin pitää olla vähintään 6 ilmoittautumista, että ryhmä toteutuu.

  • Varusteiksi riittää normaalit sisäliikuntavaatteet (t-paita ja shortsit). Jumpassa ollaan paljain jaloin, tai tossuilla jos tykkää niitä käyttää

  • Seuran tuulipukuja tilataan kerran vuodessa, tilauksesta infotaan sähköpostitse harrastajia (tuulitakin hinta 70 €, housut 40€). Harrasteryhmän tytöille tilataan myös treenipukuja (40 €) noin kerran vuodessa. Treenipuvuista voit olla yhteydessä maijarinta(at)hotmail.com. Nämä tilaukset ovat vapaaehtoisia, eivät pakollisia harrastajille.

  • Muistathan tarkistaa, että yhteystietosi on oikein myclubissa.

  • Muita ohjeita voimistelijan vanhemmille