AJANKOHTAISTA


 • Kevään 2024 harrasteryhmien ilmoittautuminen on käynnissä! Lisätietoa ryhmät-välilehdellä: https://www.kyvovoimistelu.fi/harrasteryhmat/

 • Kyrön Voiman voimistelujaoston järjestämät kotikisat pidetään 14.-15.4. Isossakyrössä. Tervetuloa kannustamaan ja kahvittelemaan! Aikataulu

 • 1.8.2022: Harrastusryhmien syyskausi pyörähtää käyntiin viikolla 33 (maanantai 15.8.). Nähdään jumpissa!

 • 7.5.2022: Kotikilpailuissa C-luokan joukkue voimisteli pronssia. C-luokan nuorempien sarjan neliottelussa Sara E. voimisteli myös pronssille. E-luokan joukkuekilpailussa KyVo sai hopeaa. E-luokan vanhemmissa Viivi oli neliottelun ykkönen ja sai kultaa puomilta ja pronssia hypystä ja permannolta. Samassa sarjassa Saaga oli neliottelun pronssimitalisti ja voimisteli pronssia puomilta ja hopeaa permannolta. Roosa sai nojapuiden pronssia ja puomin hopeaa. F-luokan nuoremmissa Essi sai hypystä hopeaa. F-luokan vanhemmissa Noora sai hypyn ja Maija puomin hopeaa. G-luokassa tuli joukkuekulta ja Eliinalle neliottelun pronssimitali.

 • 25.4.2022: Kalajoen luokkakilpailuissa Anni vei voiton C-luokan vanhempien sarjassa. B-luokassa KyVo:n tytöt saivat joukkueena pronssia ja lisäksi nuorempien sarjassa Senni nappasi neliottelun kolmannen sijan. F-luokassa Kyrön Voima sai joukkuekilpailun kultaa ja mitaleita toivat Essi (neliottelun, hypyn ja permannon ykkönen, nojapuiden kakkonen), Noora (neliottelun ja hypyn kolmonen, permannon kakkonen) ja Fanni (permannon kolmonen).

 • 26.3.2022: Kyrön Voiman telinevoimistelijat haalivat roppakaupalla pokaaleja luokkakilpailuissa Pietarsaaressa. Joukkuekilpailun voitto tuli KyVo:lle C-, E-, F- ja G-luokissa. B-luokan tytöt toivat joukkuekisan hopeaa. E-luokan neliottelussa Viivi sai kultaa ja Saaga pronssia. F-luokan neliottelussa Noora sai kultaa ja Fanni pronssia. G-luokassa Eliina voimisteli neliottelun pronssia. C-luokan vanhempien sarjassa KyVo nappasi jälleen kolmoisvoiton: Anni kultaa, Selma hopeaa ja Minttu pronssia. C-luokan nuoremmissa Sara oli toinen. B-luokan nuorempien sarjassa Senni voimisteli kirkkaimman mitalin arvoisesti.

 • 10.3.2022: Kevätkauden ensimmäisissä kisoissa Vaasassa kyvolaiset ylsivät C-luokassa ylivoimaiseen joukkuekilpailun voittoon. C-luokan nuoremmissa Sara voitti yksilökilpailussa kultaa. C-luokan vanhempien sarjassa kolmoisvoiton toivat Iida kultamitalilla, Anni hopealla ja Maija pronssillaan. B-luokan nuoremmissa Senni sai pronssia ja pronssia tuli myös luokan joukkuekisassa.
 • 10.1.2022: Harrasteryhmien treenit vauhtiin! 
 • Kalajoella syyskauden viimeisissä kisoissa Peppi nappasi hienon voiton B-luokan vanhempien sarjassa korkeimmilla mahdollisilla kategoriapisteillä (7). Siiri oli viides ja Aava seitsemäs. B-luokan nuoremmissa Sara oli neljäs ja Ruusu viides. C-luokan nuoremmissa Anni sai hopeaa ja Iida pronssia, Selma oli neljäs. C-luokan vanhemmissa Maija P. oli seitsemäs ja Siiri N. kymmenes. D-luokan nuoremmissa Viena sai hopeaa. Saman luokan vanhempien sarjassa Siiri M. oli kuudes. E-luokassa Nanna voitti neliottelun kultaa ja Maija K. pronssia. Hypyssä Viivi vei kullan, Nanna hopean ja Essi pronssin. Maija K. sai kultaa nojapuilta ja Nanna puomilta. Permannon kolmoisvoiton takasivat Maija K. kullalla, Essi hopealla ja Nanna pronssilla.
 • Kotikisoissa B-luokan nuorempien sarjassa Ruusu oli 9. ja Sara 10. Saman luokan vanhempien sarjassa Peppi oli neljäs ja Aava kuudes. C-luokan nuoremmissa Iida sai hopeisen mitalin ja Anni oli kuudes. C-luokan vanhemmissa Minttu oli kymmenes. D-luokan vanhempien sarjassa Liv oli neljäs. E-luokan nuoremmissa Essi sai neliottelun pronssia ja permannolla jaetun hopean. E-luokan vanhemmissa Noora oli hienosti neliottelun kakkonen ja hypyn ykkönen. Nanna taituroi hopean arvoisesti permannolla ja pronssin arvoisesti puomilla. Eliina voimisteli F-luokassa neliottelun, puomin, permannon ja hypyn hopeaa sekä nojapuiden kultaa. Miina oli samassa sarjassa neliottelun kolmas ja sai pronssia myös permannolta.
 • Kyrön Voima järjestää kotikilpailut lauantaina 30.10. Kilpailuissa käytettävät telineet on jaettu kahteen eri saliin: liikuntahalliin ja ala-asteen saliin. Lämmittelyjä pidetään välillä myös Areenalla. Yleisö on tervetullut kannustamaan ja kahvioon (liikuntahallin kahvio) herkuttelemaan! Aikataulu ja lisätietoja
 • Kauden toinen kilpailu Pietarsaaressa oli menestyksekäs. Kultamitalin saivat kaulaansa Anni C-luokan nuorempien sarjassa, Eliina F-luokan neliottelussa ja nojapuilla sekä Nanna E-luokan neliottelussa ja puomilla. E-luokassa Viivi V. voitti hypyn ja Noora permannon. Miina vei voiton F-luokan hypyssä. B-luokan nuorempien sarjassa Ruusu sai hopeaa ja Viivi N. oli neljäs. B-luokan vanhemmissa Peppi voimisteli hopealle. C-luokan nuorempien sarjassa Iida oli kolmas ja Selma neljäs. C-luokan vanhemmissa Maija oli neljäs ja Minttu kuudes.
 • Kisakausi avattiin Vaasan telinetaitureiden järjestämissä virtuaalikilpailuissa. Essi vei hypyn kultamitalin E-luokan nuorempien sarjassa upeasti vaikeuspisteiltään arvokkaalla hypyllä. E-luokan vanhemmissa Fanni sijoittui kovassa kisassa hienosti toiseksi sekä neliottelussa että puomilla. F-luokan vanhemmissa Eliina pronssimitalin hypyssä. Nanna oli seitsemäs E-luokan vanhempien sarjan neliottelussa.
 • Harrasteryhmien syyskausi 2021 pyörähtää käyntiin maanantaina 30.8. Voimistelun iloa! 
 • Lasten kesäleireille ilmoittautuminen on käynnissä! Lisätietoa löytyy täältä.
 • 3.5.2021: KyVo telinevoimistelun virtuaalisissa kotikisoissa oli mukana 140 voimistelijaa kahdeksasta eri seurasta. D-luokan vanhemmissa Nanna jatkoi voittokulkuaan. Essi oli samassa sarjassa neljäs ja Roosa seitsemäs. E-luokassa Noora voitti kultaa hypyssä ja Fanni permannolla. F-luokassa Eliina oli kolmas neliottelussa, ykkönen puomilla ja kakkonen permannolla. C-luokan nuoremmissa Iida sai pronssia. Kympin joukkoon ylsivät myös Anni (4.) ja Selma (8.). C-luokan vanhemmissa Minttu voimisteli sijalle kahdeksan.
 • 19.4.2021: Nanna voimisteli neliottelun voittoon D-luokan vanhempien sarjassa Vaasan Telinetaitureiden järjestämissä luokkakilpailuissa. Samassa sarjassa Essi oli viides ja Roosa kymmenes. B-luokan nuoremmissa Ruusu oli neljäs. C-luokan nuorempien sarjassa Anni oli seitsemäs ja Iida kahdeksas. 
 • Kiinnostaako kilpavoimistelu? Telinevoimistelun eri kilparyhmiin testit tytöille tiistaina 15.12.2020. Vuosina 2014-2016 syntyneiden testit kello 17-18 ja vuonna 2013 ja sitä aikaisemmin syntyneiden testit kello 18:15-19:15. Ilmoittautumiset etukäteen: maijarinta@hotmail.com
 • 14.11.2020: Voimisteluliitto palkitsi Kyrön Voiman voimistelujaoston puheenjohtaja Leena Ervingin telinevoimistelun eteen tehdystä vaikuttamis- ja olosuhdetyöstä. Onnea Leena! Lue lisää
 • 30.10.2020: Nanna voimisteli kolmanneksi D-luokan vanhempien sarjassa upeilla kategorian V-pisteillä kotikisoissa. Samassa sarjassa Viivi oli neljäs ja Veera seitsemäs. D-luokan nuorempien kisassa palkintoriviin pääsivät Essi (7.), Saaga (8.) ja Sara (9.). B-luokan nuoremmissa KyVo:n Eveliina voimisteli sijalle kymmenen ja vanhemmissa Emma sijalle yhdeksän. C-luokan nuoremmissa Viena oli 9. ja Iida 10. F-luokan neliottelussa Eliina otti voiton ja Miina oli toinen. E-luokan vanhempien neliottelussa palkintoriviin pääsivät Fanni (7.), Eveliina (9.) ja Noora (10.).

 • 13.10.2020: Harjoitustoiminta jatkuu toistaiseksi. Koronavirustilanne elää kuitenkin koko ajan, joten kannattaa seurata seuran tiedotuskanavia. Seuraamme ja noudatamme Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sekä Isonkyrön kunnan ohjeistuksia. Pidämme kiinni 20 henkilön kokoontumisrajoitussuosituksesta, joka annettu lokakuun loppuun asti. Valmentajat käyttävät maskeja. Olemme ohjeistaneet voimistelijoita ja valmentajia uusista säännöistä, joiden tarkoituksena on turvallisuuden takaaminen. Pidetään niistä yhdessä kiinni! Vanhemmat odottavat pääsääntöisesti lapsia ulkona. Aivan pienet lapset voi saattaa pukuhuoneeseen ja hakea sieltä, mutta tällöin tulee käyttää maskia. Pestään ja desinfioidaan käsiä ahkerasti, flunssaisina jäädään kotiin. 
 • 12.10.2020: Harrasteryhmät ovat tauolla syyslomaviikon ajan. Mukavaa lomaa!
 • 29.6.2020: Ilmoittautuminen syksyn harrasteryhmiin käynnissä osoitteessa: https://kyvovoimistelu.myclub.fi/flow/events/public
 • 8.6.2020: Keskustan ala-asteen telinesalin remontti valmis, telineet asennettu ja treenit saavat pysyvästi alkaa
 • 13.3.2020: Sekä harraste- että kilparyhmien harjoitukset on peruttu ainakin 14.4. saakka. Kunnan liikuntatilat ovat suljettuina tämän ajan. Seuraamme THL:n tiedotteita COVID-19 viruksen osalta sekä Voimisteluliiton ohjeistuksia ja tiedotamme jatkosta lisää heti, kun meillä on uutta tietoa. Voimisteluliitto on perunut kevään kilpailut ainakin 14.4. asti.
 • 9.3.2020: Kauden ensimmäisissä ja valitettavasti mahdollisesti myös viimeisissä luokkakilpailuissa Vaasassa F-luokassa Eliina sai neliottelun pronssia, nojapuilta hopeaa ja hypystä pronssia. Samassa luokassa Miina sai hypystä pronssia. Palkintoriviin C-luokan nuoremmissa pääsi Viena (10.) ja C-luokan vanhemmissa Maija (9.) D-luokan vanhempien sarjassa Viivi sijoittui viidenneksi ja Nanna oli kahdeksas.
 • 17.2.2020: Harrasteryhmillä ei ole harjoituksia hiihtolomaviikolla.
 • 17.12.2019: Uuden esikilparyhmän testitilaisuus Isonkyrön liikuntahallilla lauantaina 18.1.2020 klo 12-13. Testit on tarkoitettu 2012-2015 syntyneille tytöille. Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse: maijarinta@hotmail.com

 • 12.11.2019: Harraste- ja kilparyhmien yhteinen joulujuhla järjestetään liikuntahallilla sunnuntaina 15.12. klo 17. Kaikki ryhmät pääsevät esiintymään ja taitaapa joulupukkikin vierailla. Mukaan parin euron pieni paketti pukin pussiin. :) 

 • 10.11.2019: Kauden päätöskisoissa Kalajoella Sara vei voiton C-luokan nuorempien sarjassa. Samassa sarjassa Viena oli sijalla 8 ja Minttu sijalla 10. C-luokan vanhemmissa Roosa sai pronssia, Noora L. oli 5. ja Maija P. 10. D-luokan nuoremmissa Nanna oli sijalla 10.  D-luokan vanhemmissa Linda sai hopeaa ja Noora oli 5. E-luokan nojapuilla Maija K. voimisteli pronssia, ja F-luokassa Miina oli neliottelun kulta- ja Eliina hopeamitalisti.

 • 26.10.2019: Kotikisoihin osallistui yli 200 voimistelijaa lukuisista eri seuroista. Roosa voimisteli pronssille C-luokan vanhempien sarjassa. Eliina sai F-luokan puomilla kultaa ja neliottelussa pronssia. E-luokassa Eveliina ja Miina  voimistelivat permannon hopeaa ja pronssia. Sara Mäki C-luokan nuorempien sarjassa 7., samoin teki Julia C-luokan vanhemmissa. D-luokan vanhemmissa Noora oli 4. ja Linda 9.

 • Telinevoimistelun luokkakilpailut kisataan Isossakyrössä lauantaina 26.10. Tervetuloa katsomaan! Aikataulu
 • 20.10.2019: Kisakausi jatkui hienosti Ylivieskassa. E-luokan neliottelussa Hertta sai hopeaa, saman sarjan telinekohtaisissa Hertta ja Miina ottivat nojapuilta kaksoisvoiton. Eveliina oli permannolla kolmas. C-luokan nuoremmissa Sara sijoittui neljänneksi. C-luokan vanhemmissa Roosa oli 4. ja Julia 5. D-luokan vanhemmissa Linda oli 5. Kaikki tulokset
 • 5.10.2019: Syksyn ensimmäiset kilpailut kisattiin Pietarsaaressa. C-luokan nuoremmissa Sara sai upeasti kultaa. Mitalisuorituksiin  pronsseillaan myös E-luokan vanhempien sarjassa Eveliina permannolla ja Hertta puomilla. D-luokan vanhemmissa Linda oli 8. ja Noora 9. Hieno aloitus! Kaikki tulokset
 • Harrasteryhmillä ei ole harjoituksia  syyslomaviikon maanantaina 14.10.2019.
 • 12.8.2019: Harrasteryhmien syyskausi alkaa 2.9. Syksyllä 2019 emme ota uusia jonottajia harrasteryhmän jonoon. Keväällä 2020 saamme alakoulun salista kiinteän salin ja tällöin pyrimme tarjoamaan harrastuspaikan mahdollisimman monelle lapselle.
 • KyVo voimistelujaosto haki maaseuturahaston hankerahaa Leader Yhyrekseltä permantokanveesin hankintaan. Iloksemme saimme kuulla, että hakemus hyväksyttiin! Omarahoitusosuuden eteen onkin jo ahkerasti talkoiltu, joten permantokanveesin hankinta näyttää toteutuvan. Mahtavaa!
 • KyVo-voimistelijoiden vanhemmat ja valmentajat ahkeroivat kesän viikonloput Pukkilansaaren lavatansseissa. Pukkilansaaren tanssitoiminta pyörii Kyrön Voiman jaostojen talkootoiminnalla.
  Tervetuloa kannattamaan meidän seuraa! Lisätietoja Pukkilansaaren tansseista 
 • Telinevoimistelun kesäkursseille ilmoittautuminen on nyt auki! Lue lisää
 • Harrasteryhmien kevätkauden viimeinen jumppa on 6.5.2019.